Forum forum.copcorp.pl
Forum Wydawnictwa Copernicus Corporation

FAQFAQ   RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
.::: | Strona Wydawnictwa | Sklep | :::.

Posłaniec Śmierci

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.copcorp.pl Strona Główna -> Seria Warhammer Fantasy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
orth
Administrator

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 15:03    Temat postu: Posłaniec Śmierci Odpowiedz z cytatem

Dostepna jest nowa nowelka serii Warhammer Fantasy.
Autor: Sandy Mitchell.
Zapraszamy do komentowania pozycji i opinii.

:: Zobacz w katalogu wydawniczym
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Felista
Kupiec

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy

Musicie tak zawsze z zaskoczki? Rolling Eyes

Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
Cernunn
Wędrowiec

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 15:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niech zgadnę. Kolejna trylogia? Czy może coś więcej powiedzieć na temat tej pozycji?
Edytki
Cudzoziemiec

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 8:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na wstępie chciałem pogratulować wydawcy. Książka jest dobra , ciekawa wciągająca i trzymająca klimat . Nie jest może wybitna i z tego typu co to koniecznie trzeba przeczytać ale ukazywały się znacznie gorsze pozycje dlatego gratuluję trafnego wyboru . Lecz mam jedno pytanie do ludzi układających plan wydawniczy dlaczego znów jest to tom pierwszy i rozpączęcie kolejnej serii (sagi) przecież jest już kilka rozpoczętych i nieskończonych.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gregg
Administrator

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kto powiedział, że nie można rozpocząć nowej serii?

Niektóre serie się zaczynają, inne czekają na zakończenie. Możliwe, że się nie doczekają, jeśli sprzedają się kiepsko.

Ta książka akurat w ogóle nie należy do najnowszego planu wydawniczego. Została wydana decyzją szefa wydawnictwa i stanowi niejako uzupełnienie poprzednio istniejącego planu (dość luźnego). A w nowym zostaną rozpoczęte nowe serie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Cernunn
Wędrowiec

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 7:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hm, wolę ufać, że poziom sprzedaży zawsze będzie oscylował ponad granicy opłacalności i nigdy nie zdarzy się sytuacja, gdy po wydaniu I tomu, dwa pozostałe pozostaną w sferze marzeń. Jakoś taka świadomość lepiej działa na mnie jako klienta, gdy mam pewność względem wydawcy. Ostatecznie, w końcu jest nas ... no własnie, ciekawe ilu... więc zawsze znajdzie się grupka oszołomów którzy zakupią kolejną trylogię. Wink
Edytki
Cudzoziemiec

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 8:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że wszystko jest uzależnione od sprzedaży czyli od kasy ostatecznie wydawnictwo nie jest organizacją charytatywną . Ja to rozumie tak jest i tak było od czasu Fenicjan którzy wymyślili pieniądze . Dlatego mojego posta nie należy traktować jako napaść na wydawce . Poprostu napisałem to co myślę jako czytelnik ostatecznie to forum gdzie można wypowiadać swoje myśli . Więc gdy mogę przeczytać tylko pierwszy tom z serii czuję się troche rozgoryczony i zawiedziony. Lecz z drugiej strony gdybym nie miał możliwości przeczytania niczego czułbym się jeszcze gorzej więc doceniam prace wydawnictwa i dziękuje . A dziękuję wymiernie za każdym razem gdy płacę za zakupiony egzemplarz książki. Również dziękuję pisząc te słowa na waszym forum . Przepraszam również za posta nie na temt ostatecznie to temat na temat książki .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Cernunn
Wędrowiec

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 7:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trylogia trylogii nie równa. pamiętam kilka o świetnym pierwszym tomie i beznadziejnych, wymęczonych i nudnych kolejnych. Pamiętam takie, które po, a nawet w trakcie, pierwszego tomu chciałem rzucić. Nie ma reguły. Trzeba ufać, że autor zna się na rzeczy i że potrafi uchwycić uwagę czytelnika, by ten odwdzięczył się kupnem.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.copcorp.pl Strona Główna -> Seria Warhammer Fantasy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: